Select your language

Espace Technique Rob Lageveen

Foto’s Ian Hulsbus

Op zaterdag 26 mei, is in Tull en ’t Waal de technische ruimte van onze club officieel in gebruik genomen. De afgelopen maanden is druk gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten bij de inrichting van deze circa 200 m2 grote instructie- en werkruimte, waar onze Technische Commissie (onder meer iedere dinsdagavond) leden met raad en daad terzijde staat.
Het idee om een dergelijke faciliteit aan onze leden te kunnen bieden was al langere tijd een wens van de leden van onze Technische Commissie. Eén van de drijvende krachten hierachter was prominent lid van de TC, Rob Lageveen. Het is dan ook Rob geweest, die tot medio vorig jaar nog een enorme hoeveelheid tijd en energie heeft gestopt in het bedenken, vormgeven en inrichten van deze fantastisch geoutilleerde ruimte.Rob ontviel ons vorig jaar plotseling, en op veel te jonge leeftijd. Reden voor de overige leden van de Technische Commissie om Rob’s inspanningen voor de club te eren, door zijn naam definitief aan deze geweldige ruimte te verbinden.
Tijdens een aangrijpende en druk bezochte ceremonie heeft Rob’s partner, Ariette, zaterdag in aanwezigheid van veel clubleden en van diverse familieleden van Rob een bord onthuld, waarmee hopelijk niet alleen Rob’s naam, maar ook zijn gedachtegoed en zijn visie op juist en verantwoord onderhoud aan de DS voorgoed aan deze ruimte verbonden is.
Indrukwekkend waren de toespraken die zowel Ariette als Rob’s zussen na de onthulling van de plaquette hielden. Zij voelen zich vooral innig verbonden met onze club, die zo’n belangrijke plaats innam in Rob’s leven en waren zichtbaar ingenomen met het initiatief om Rob’s naam aan deze ruimte te verbinden.

Het bestuur

Loading…
Loading…

Bienvenue