Select your language

Drielanden jubileum toerrit

Zaterdag 17 juni

Zaterdag 17 juni organiseert de Citroën DS Snoekenvrienden-Limburg een Drielanden jubileum toerrit vanwege haar tienjarig bestaan. Het programma houden we nog even als een verassing maar een tipje van de sluier lichten we wel.

Zaterdagmorgen 10:00 uur ontvangst in Stein (L) met koffie of thee en luxe Limburgse vlaai. Daarna een ritje van circa anderhalf uur langs mooie plekjes in het Limburgse gevolgd met de mogelijkheid voor een lunch in een panorama restaurant op een van de mooiste locaties van Limburg.
Daarna gaat de rit van circa anderhalf uur door een stukje België naar Duitsland met de mogelijkheid voor een bezoek aan een industrieel museum met een rondgang onder leiding van een (Duitstalige) gids.  Na het bezoek van het museum kunnen onze DS-clubgasten op eigen gelegenheid het pittoreske Duitse stadje nog bezoeken en daarna via een mooie route terug naar de Nederlandse A2 om de thuisreis te aanvaarden. Aangeraden wordt om deze route te gebruiken en niet de eigen gps anders kom je in de Pinkpopfestival-drukte terecht. De Snoekenvrienden sluiten die dag af met een onderling diner.

Alle consumpties, eventuele Drielandenlunch en eventueel bezoek museum zijn voor eigen rekening.
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor geïnteresseerde clubleden.
Is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je mee meld je dan nu aan bij Leo van Valen, e-mail snoekenvrienden-limburg@ziggo.nl of bij de regio-coördinator Midden en Zuid-Limburg Frits Hoff, regio-midden-en-zuid-limburg@citroeniddsclub.nl

Onder vermelding van

  • naam
  • mailadres
  • gsm-nummer (voor in de groepsapp van deze dag)
  • aantal deelnemers
  • eventueel deelname koffie met vlaai ontvangst
  • eventueel deelname lunch (allergieën of vegetarische wensen s.v.p. aangeven)
  • eventueel bezoek museum.

Het programma en de routes krijgen de deelnemers in een voor die dag aangemaakt WhatsApp-groep met QR-code waarmee je vooraf thuis de route kunt inlezen en uitprinten.

Wees er snel bij! Aanmelden uiterlijk donderdagavond 15 juni. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue