Select your language

CitroExpo 2021: Afgelast

CitroExpo zou volgens alle verwachtingen hét beloofde Citroën-feest worden, een evenement van bijpraten met oude bekenden en nieuwe contacten leggen. Iedereen is benieuwd naar de ontwikkelingen op de markt. Het zoeken naar nieuwe of gebruikte onderdelen start eigenlijk al bij de ingang van de beurshal. Gaat het niet om onderdelen dan wel om gereedschap, documentatie, modellen, et cetera of het bezoeken van een workshop. Maar Covid-19 hangt nog steeds als een donkere wolk boven dit evenement.

Regels

In 2020 kon CitroExpo niet doorgaan en in 2021 is het nog steeds lastig.  We zijn in overleg met lokale overheden of het evenement op 1 en 2 mei 2021 door kan gaan. Met de nodige aanpassingen zou het wellicht kunnen. Maar willen we dat? Met alle voorschriften zoals het inmiddels overbekende ‘op anderhalve meter’, met een mondkapje op en/of mogelijk met nog andere regels waar we ons aan moeten houden. Wat mee speelt is dat we de clubs als integraal onderdeel van de beurs zien.  De deskundigen hebben ook bij de clubstands – die zeker ook als ontmoetingsplaats worden gezien – nu aarzelingen. Kortom: het is onzeker of CitroExpo dit jaar kan doorgaan.

Beleving

De beursvloer van CitroExpo is echt wel wat meer dan een verzameling kramen met koopwaar. Het moet een gezellige ontmoetingsplek zijn voor autoliefhebbers uit vele landen. Van binnen en buiten Europa ontmoeten ze elkaar op CitroExpo om hun enthousiasme over hun hobby te delen.  Om dat mogelijk te maken hebben we als organisatie twee grote horeca-ontmoetingspleinen op de beursvloer ingepland.

2022?

Wat is er mooier dan een CitroExpo in het voorjaar, als de auto’s weer rijklaar zijn gemaakt en we willen rijden? Wanneer de zon schijnt en we erop uit willen om virusvrij te genieten van CitroExpo. Daarom hebben we in ieder geval het eerste weekend van mei 2022 vastgelegd in de Evenementenhal in Gorinchem.
Zodra meer bekend is over dit jaar informeren we u direct.

Organisatie CitroExpo

Loading…
Loading…

Bienvenue