Select your language

Citroën DS stories in Asia

Er is verschijnt dezer dagen een nieuw boek over de Citroen DS getiteld Citroën DS stories in Asia. Het wordt uitgegeven door CitroVisie, bekend van eerdere publicaties over Citroën. Zoals bijvoorbeeld over de Citroën CX en BX.

En je dacht dat je alles al wist over de DS? Pierre Jammes vertelt in dit boek de nooit eerder opgetekende geschiedenis van de legendarische Citroën DS in Azië. Hij wroette in archieven, bezocht verborgen verzamelingen en liet vooral de eigenaren hun verhaal vertellen. Hoewel er al veel boeken over de Citroën DS zijn geschreven in allerlei talen, is er nog nooit iets gepubliceerd over dit specifieke onderwerp. Dat maakt dit boek bijna een must voor elke Citroënliefhebber.

Auteur Pierre Jammes is een Fransman die in Azië woont en werkt, waar hij een Citroën DS rijdt. Als hobby heeft hij de afgelopen tien jaar een unieke verzameling aangelegd over de Citroën DS in Azië.

Het boek is tweetalig uitgevoerd (Frans en Engels). Auteur Jammes verblijft voor zijn werk al meer dan tien jaar in Azië. Hij nam zijn hobby -de Citroën DS- daarmee naartoe en dat groeide langzaam maar zeker uit tot een imposante collectie over de DS in Azië. Die collectie heeft aan de basis gestaan van het nieuwe, 252 pagina’s dikke boek over dit onderwerp. Gerenommeerd DS-auteur Olivier de Serres schreef het voorwoord. De prijs is € 37,50 en het boek is te bestellen op citrovisie.nl.

Er is ook een gelimiteerde serie van 100 exemplaren met een afwijkende voorkant en een luxere afwerking beschikbaar. Deze boeken zijn genummerd, gesigneerd en worden geleverd in een luxe bewaarcassette. Deze gelimiteerde editie luistert naar de naam “Megami”, Japans voor godin. De Megami-versie kost € 49,95  en is eveneens te krijgen via de webshop van Citrovisie.

 

 

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue