Select your language

Cirkelrit

Vanuit de regio Zwolle gaan we op 25 april a.s. op de volgende manier meedoen met de Cirkelrit: omdat er bij de startpunten NIET kan worden geparkeerd rijden we vanuit onze regio gezamenlijk op vanaf carpoolplaats Hattem, Hessenweg.
Dit is bij afslag 30 op de A50, vanaf Zwolle gezien vlak na knooppunt Hattemerbroek.
Daar verzamelen we tussen 11:00 en 11:15 uur; we vertrekken daar uiterlijk om 11:20 uur!
Op deze carpoolplaats geven we jullie dan informatie over de routes, en over het splitsen van onze groep bij ons startpunt.
Wij starten als regio op Startpunt D, in Vierhouten. De gezamenlijke route naar Vierhouten gaat over de A50 tot afslag 27, richting Epe, dan richting Emst, en dan richting Vierhouten.
De meest actuele versie van de routekaart staat hieronder, en deze versie zal als het goed is binnenkort ook op de clubsite staan.
In de week voor 25 april sturen we nog een herinnering, met daarbij ook het complete pakket aan informatie. Mochten er dan nog wijzigingen zijn dan hebben jullie een zo actueel mogelijke versie.
Indien gewenst kun je deze gegevens zelf printen en meenemen, dan heb je je eigen spiekbriefje bij je.

Omdat we nu nog niet weten wat er op de route wel en niet open is kunnen we ons voorstellen dat je zelf koffie/ drinken en lunch meeneemt.
Kijk daarnaast ook eens op de website voor alle informatie.
We hopen velen van jullie op 25 april a.s. te ontmoeten. Wij kijken er in elk geval al enorm naar uit!

Loading…
Loading…

Bienvenue