Select your language

BuytenLust Festival

Zaterdag 16 juni wordt de sfeervolle Hofwei in Oostvoorne, voor de derde keer, omgetoverd in het BuytenLust festival. Een festival dat u niet mag missen, met muziek, kidsfair en een Food- en Lifestyle markt. Lekker eten en drinken wordt verzorgd door een variëteit aan originele foodtrucks. Ook is er een aantal oldtimers te bewonderen. Voor de kinderen is er een kidsfair met een breed scala aan activiteiten van en voor de jeugd.

Jacoba van Beieren zal afdalen van de Burcht en met haar gevolg gastvrouw zijn op dit gezellige en bruisende festival. Zo wordt een lange traditie in ere gehouden. De Burght is tenslotte Jacoba’s vroegere Buyten verblijf.

Foodtrucks en muziek

Centraal op het BuytenLust festival staan de foodtrucks. Vanuit de sfeervolle, authentieke foodtrucks wordt een breed assortiment aan lekkere gerechtjes voor jong en oud geserveerd. Gedurende de gehele dag treden er diverse muziekgroepen op, die zorgen voor een gezellig zomers sfeertje.

Kidsfair

Voor de jeugd is er de kidsfair, marktkramen en activiteiten gericht op kinderen van 4 tot 14 jaar. Zo is er de knutselbus, een DJ voor kinderen en diverse leuke en creatieve activiteiten.

Oldtimers en fietsen

Diverse oldtimer Citroëns zijn op het BuytenLust festival uitgenodigd. Voor de Citroëns is er een leuke rit uitgezet op Voorne en Goeree Overflakkee met start en finish op het BuytenLust festival. Een rit (80 km) met voor elk wat wils, een behendigheidsproef, routebeschrijving, fotoherkenning en een puzzelelement. Ook zijn er klassieke VW-busjes te zien in allerlei vormen. Deze prachtige klassiekers, die gedurende de hele dag bewonderd kunnen worden, worden er ook fietsen tentoongesteld in de meest bijzondere vormen en uitvoeringen. Voor meer info: arieroskam@gmail.com en janlemmensbv@upcmail.nl

Food en lifestyle markt

Op het BuytenLust festival is een deel van de pittoreske Hofweide ingericht als een zomermarkt. De markt heeft een breed aanbod van producten op het gebied van Food en Life style. Er zijn nog enkele marktplaatsen beschikbaar, heeft u interesse meldt u dan snel aan via info@evenementenoostvoorne.nl

Het BuytenLust fesival begint om 12:00 en eindigt om 20.00 uur. Voor meer nieuws en updates van het BuytenLust festival, zie de website www.evenementenoostvoorne.nl of de Facebookpagina

Let op: leden van de Citroën ID/DS Club Nederland die aan het Buytenlust Festival willen deelnemen, kunnen zich aanmelden bij:
Jan Lemmens: janlemmensbv@outlook.com
Arie Roskam: arieroskam@gmail.com

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue