Select your language

Adverteerders uit La Bombe Citroën presenteren zich

14 maart: Presentatie van drie bedrijven, Citrobag, Citro-Classique en Stijl & Traditie uit La Bombe Citroën
Locatie: Noordervaart 198, 1841JH in Stompetoren
Aanvang 20:00 uur

Advertenties

Uiteraard leest ieder lid van de Citroën ID/DS Club Nederland aan het begin van de maand het clubblad La Bombe Citroën. Daarin staan niet alleen hele interessante artikelen, variërend van reisverslagen tot zeer technische verhandelingen, maar ook de nodige advertenties. Het zijn maandelijks de gebruikelijke advertenties van meestal garages die de nodige hulp kunnen bieden bij het in perfecte staat houden van de auto. Maar er staan ook advertenties in die meer in het oog springen en wat anders aanbieden dan een reparatie. De evenementencommissie regio Noord-Holland heeft gemeend dat het wel leuk zou zijn om wat meer aandacht te schenken aan dit soort bedrijven en heeft een drietal van die bedrijven uitgenodigd om zich eens wat persoonlijker te presenteren aan de leden. Dit heeft geleid tot de volgende toezeggingen op 14 maart:

Citrobag

Een bedrijf wat tassen maakt van oude Citroën interieuren. (Zie advertentie elders in dit blad). Citrobag maakt tassen, mappen en andere handige gadgets van oude en nieuwe Citroën bekleding. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van daken van 2CV en Dyane, stoelzittingen van de DS, XM, 2CV en Ami. In 2007 is Boudewijn van den Bogaert gestart met het idee om van bekleding van zijn geliefde Citroëns, tassen te maken. Tijdens de avond zal hij zijn producten tonen en een korte lezing geven over het maken van die tassen.

CitroClassique, Citro-Toon

Dit bedrijf is gevestigd in Borculo en heeft een groot assortiment om de DS in stand te houden. (zie advertentie elders in dit blad) Zelf zeggen ze: ,,De kracht van CitroClassique zit in het totaalaanbod. Van APK tot totaalrestauratie op maat, Richard Langelaar en zijn team hebben een antwoord op ieder vraagstuk dat het bezit of de droom van een ID/DS kan opwerpen. Jarenlange ervaring en enorme magazijnen vol auto’s en onderdelen maken dat ‘nee’ niet voorkomt in het woordenboek van CitroClassique. Klanten, maar ook collega’s uit binnen- en buitenland weten al jaren dat de bewering, dat hier alles op het gebied van de ID/DS op voorraad ligt, geen fabeltje is”. Tijdens de avond nemen ze voorbeelden mee van wat allemaal tot de mogelijkheden behoort. Veelgevraagde onderdelen kunnen dan ook ter plekke gekocht worden of besteld. Uiteraard staan ze ook klaar om allerlei technische vragen te beantwoorden.

Stijl & Traditie

Een heel andere tak van sport is de laatste rit die een DS-liefhebber kan maken. Die naar de begraafplaats of crematorium.  Stijl & Traditie kan deze rit verzorgen in een tot rouwauto omgebouwde DS. Met elke polis of uitvaartverzekering bent uw welkom. Ze zijn werkzaam in heel Nederland en hanteren, volgens eigen zeggen, Citrofiele tarieven. Naast de DS hebben ze ook een Traction Avant en een Citroën CX. Op de avond zullen ze aanwezig zijn met de DS en een impressie geven van de verbouwing van de DS tot rouwauto.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue