Select your language

10.000KM-beurt: nog één plek vrij!

Onder het mom ‘kom niet naar ons, wij komen naar u’, is er op 7 oktober opnieuw een workshop 10.000 km-beurt. Na een zeer gezellige en leerzame dag op 20 mei van dit jaar, bij de regio Twente, herhalen wij deze periodieke workshop op 7 oktober a.s. in de regio West, in Rotterdam.

ER IS NOG ÉÉN PLEK VRIJ! JE KUNT JE DUS NOG AANMELDEN OP ONDERSTAAND MAILADRES! 

Onder professionele begeleiding van Albert Jan Bulder, Dago Langen, Harry de Bliek en Wim de Bruin, kunt u leren hoe u periodiek onderhoud uitvoert. U gaat o.a. olie verversen, kleppen stellen, vloeistoffen peilen, doorsmeren, ontsteking afstellen en al het andere wat bij het geven van regulier onderhoud aan de orde komt.

Ook het plaatsen van zoiets als een 123-ignition-ontsteking behoort tot de mogelijkheden.

Voor alle duidelijkheid, de cursus is niet regio-gebonden, maar toegankelijk voor alle leden. Ieder clublid kan zich dus aanmelden!

Omdat gebleken is dat de afstand tot centraal gelegen cursuslocaties bezwaarlijk was, heeft de Technische Commissie besloten de 10.000 km-workshops voortaan in het land, op locatie bij de diverse regio’s te geven. Volgend jaar zijn weer andere regio’s aan de beurt.

Onderhoud aan uw dierbare auto is zeer belangrijk, dat ligt voor de hand. Maar dan heeft u wel de nodige kennis nodig. Daar gaat de Technische Commissie voor zorgen! Wij leren u dat regulier onderhoud aan uw auto leuk kan zijn om zelf te doen!

U kunt zich opgeven op onderstaand mailadres. Na opgave ontvangt u per mail alle details. Cursuskosten bedragen 50 euro. Dit is inclusief lunch en dient vooraf te worden voldaan.

Materialen zoals olie, oliefilter, pakkingen, bougies etc. worden door de Technische Commissie vanuit het clubmagazijn meegenomen en zijn niet bij deze prijs inbegrepen, maar worden ter plekke met u afgerekend.

Technische Commissie Citroën  ID/DS Club Nederland.

Opgave en informatie via mail: technischecommissie@citroeniddsclub.nl

Van 10:00 tot 16:00 uur.
Locatie: Vereniging De Sleutelaar in Rotterdam, Olympiaweg 56
Parkeren: volg de aanwijzingen van de garage of van de aanwezige leden van Team Regio West.
Koffie aanwezig en gratis.
Regio West staat u die dag zonodig terzijde met technische ondersteuning, of het nu om een oliewissel gaat of om andere technische zaken.

Loading…
Loading…

Bienvenue