Select your language

Voorjaarsrit naar Visscher Classique

Zondag 14 april

De voorjaarsrit gaat dit jaar naar het oldtimermuseum Visscher Classique in het Betuwse Buren. Hier is alle informatie te vinden ook voor de reservering voor de lunch.  Naast de talrijke ID’s en DS’en op de parkeerplaats kunnen we een kijkje nemen in de drie hallen van het museum.  Hier staan meer dan 150 schitterende Franse klassiekers. Je kunt ook direct de brasserie induiken, want die is op die dag ook open.
We gaan als Regio Zuid samen naar Buren rijden. We zijn daar welkom vanaf 12.00 uur. We vertrekken om 11.00 uur vanaf parkeerplaats De Lucht-Oost, dat is tussen ’s Hertogenbosch en Zaltbommel. De lunch is gratis, maar je moet je wel
daarvoor aanmelden. Dit kan bij vice-voorzitter@citroeniddsclub.nl . Kijk hier voor meer informatie en reserveringen voor de lunch.

Bert Visscher (foto © William Hoogteyling)

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue