Select your language

Traditionele voorjaarsrit

Zondag 2 juni

Voor zondag 2 juni staat onze traditionele voorjaarsrit op de agenda. Hiervoor zijn natuurlijk ook de Snoekenvrienden Limburg uitgenodigd.
Deze keer hebben wij gekozen om midden Limburg te kiezen met als vertrek- en eindpunt in het plaatsje Meijel bij De heere van Meijel.  Verzamelen vanaf 11:00 uur voor eventueel koffie/thee/vlaai. Aanvang toerrit vanaf 12:00 uur per vijf equipes.
De lengte van de rit is een kleine 100 kilometer lang en de reistijd zal rond de drie uur zijn. Onderweg zijn er twee stops ingepland. De eerste is na 33 kilometer op de camping De Somerense Vennen voor eventuele de lunch in het restaurant of snackbar.
Een tweede stop is 37 kilometer verder gepland bij muziekcafé De Kroeg in Deurne. Eindpunt is weer het vertrekadres De heere van Meijel met de mogelijkheid om voor hen die dat willen gezamenlijk te dineren.
Aanmelden alleen per e-mail: snoekenvrienden-limburg@ziggo.nl met vermelding van je naam, aantal deelnemers en of je mee dineert. In verband met de te maken reserveringen is inschrijven mogelijk tot uiterlijk tot vrijdag 31 mei.
Na je aanmelding ontvang je de route zowel digitaal als in gpx-bestand.
Deelname is kosteloos, consumpties, lunch of diner ed. zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse te worden afgerekend.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue