Select your language

Toerrit regio Zuid

Foto Nico Hartog

Zondag 7 mei

Op zondag 7 mei maken wij onze eerste toerrit. We vertrekken in de plaats Megen bij Oss. Megen is een oud vestingstadje en heeft zelfs stadsrechten, net als Ravenstein overigens, waar we ook door zullen rijden.
We vertrekken ’s ochtends vanaf het sportpark aan de Maasdijk . Waarschijnlijk om 11:00 uur, maar als je jezelf opgeeft via regio-zuid@citroeniddsclub.nl dan krijg je dat via e-mail of app een dag van te voren te horen. Maar als je wat eerder komt, kun je Megen even binnenlopen. Zeer de moeite waard met alle kasseien waar je met een normale auto nauwelijks kunt rijden. In Ravenstein is het ook de moeite waard om even uit te stappen in het stadscentrum. Daarna kom je door plattelandsplaatsen en via kasteel Hernen rijden we naar Appeltern. Voor de goede oplettenden: de rit loopt dus ongeveer voor de helft door Gelderland, maar dat deert ons toch niet, hoop ik.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue