Select your language

Sterrit naar voorjaarsevenement in Buren

Zondag 14 april 2024

Sterrit naar Buren naar het oldtimermuseum Visscher Classique

Op zondag 14 april vindt het voorjaarsevenement van de Citroën ID/DS Club Nederland bij Visscher Classique in Buren plaats. Dit bijzondere museum ligt in het hart van de Betuwe bij de oude vestingstad Buren in Gelderland. De old- en youngtimers van Visscher Classique zijn in drie hallen te bewonderden en dat zijn onze auto’s die worden opgesteld rond het museum ook. Brasserie La Bombe is geopend, dus er zal ook vast gegeten en gedronken kunnen worden.

Vanuit Assen vertrekken we om 9:15 uur vanaf Hof van Parijs (vlakbij de McDonalds). Auto’s vanuit Friesland kunnen aansluiten in Staphorst op de parkeerplaats bij Hotel Waanders. Hier vertrekken we om 10:15 uur. Tot Zwolle volgen we de A28 om daarna de A50 te nemen, stukje A12 en vervolgens de A15 naar de Schuilheuvelstraat 1 in Buren. Omdat het toch ongeveer 200 km rijden is van Assen, nemen we de deze keer niet de binnendoor weggetjes. Zijn er in Assen zo rond 9:15 uur voldoende deelnemers dan vertrekt deze groep en rijden we eerst naar de parkeerplaats bij het (voormalig) Hotel Waanders, om vandaar daar verder te rijden.

De toegang tot het museum is gratis voor clubleden met gezinsleden. Bij binnenkomst is er voor iedereen koffie en thee en een muntje voor een drankje. Wil je ook lunchen in het museum, reserveer dan tijdig een eenvoudige lunch, inclusief koffie, thee of jus d’orange voor maar € 12,-. Reserveren kan tot en met 7 april door een e-mail te sturen naar: vice-voorzitter@citroeniddsclub.nl met vermelding van naam en lidnummer en met hoeveel personen je wilt lunchen. Het bedrag van de lunches à € 12,00 p.p. kun je overmaken naar de Citroën ID/DS Club Nederland (IBAN: NL68ABNA0410072850) onder vermelding “lunch”.

Henk Visscher (foto © William Hoogteyling)

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue