Select your language

Sterrit naar voorjaarsevenement in Buren

Zondag 14 april 2024

Het voorjaarsevenement vindt plaats op en rond het terrein van oldtimermuseum Visscher Classique, in het hart van de Betuwe bij de oude vestingstad Buren in Gelderland. De old- en youngtimers van Visscher Classique zijn in drie hallen te bewonderden, en dat zijn onze auto’s die worden opgesteld rond het museum ook. Brasserie La Bombe is geopend, dus er zal ook vast gegeten en gedronken kunnen worden. Ga hier naar de algemene informatie over dit evenement. Als je wilt eten is reserveren verplicht.
Vanuit Regio Noord rijden we mogelijk gezamenlijk naar oldtimermuseum Visscher Classique, Schuilheuvelstraat 1 in Buren is het plan. Aanvang en vertrek wordt nader bekend gemaakt.

Bert Visscher (foto © William Hoogteyling)

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue