Select your language

Sleuteldag regio Zuid

Zaterdag 14 mei

De eerstvolgende sleuteldag van regio Zuid is zaterdag 14 mei. De Technische Commissie van DS-club komt ons met raad en daad bijstaan deze dag.

Locatie

Vakgarage Jos van Weert
Havervelden 6 in Boxtel
Aanvang vanaf 09:00 uur; einde 16:00 uur

Hou met de geplande werkzaamheden rekening met het feit dat jouw DS om 16:00 uur weer rijdend de werkplaats kan verlaten. Om deel te nemen aan deze sleuteldag moet je vooraf een e-mail sturen aan Hein Tils (e-mail: heintils@hotmail.com). Laat dan ook even weten of je denkt een brug nodig te hebben.

Een eerdere sleuteldag vroegen mensen naar mogelijkheden voor afstellen van de hydraulische versnellingsbak. Als je dat aan je eigen auto wilt doen meld je dan aan! Dan kunnen we dat samen doen. De Technische Commissie van de club ondersteunt ons daarbij. Deze dag is geschikt voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden aan de ID of DS: zoals het afstellen van deursloten, monteren van een nieuwe benzinemeter, kleppen stellen tot de motorolie of versnellingsbakolie vervangen, et cetera.
Heb je een vraag voor voor de TC of wil je de auto door hen laten inspecteren? Ook dat hoort deze dag tot de mogelijkheden. Het is de bedoeling is dat je eigen gereedschap en onderdelen meebrengt. In overleg kan de Technische Commissie specifieke onderdelen meebrengen en er kan ter plekke contant of met pin afgerekend worden. Daarom is het van belang dat je vooraf bij Hein aanmeld bent.
Natuurlijk is iedereen die gewoon wil meekijken of voor de gezelligheid wil langs komen van harte welkom. Koffie met iets lekkers staat klaar. We horen graag van jullie wie er een reparatie aan zijn auto wil gaan uitvoeren.

We streven er naar om in de toekomst op verschillende plekken in regio Zuid zo’n sleuteldag te organiseren. Maar het vinden van een geschikte locatie blijkt niet eenvoudig. Dus vragen we of bij jullie in de buurt een doe-het-zelf-garage bekend is. Laat ons het weten dan kunnen wij samen met de Technische Commissie een volgende datum prikken.

Tot 14 mei in Boxtel!
Robbert en Hein

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue