Select your language

Sleuteldag

Zaterdag 7 oktober

Dit najaar gaan we weer bijeenkomen in de Vakgarage in Boxtel.
Adres
Havervelden 6 Boxtel
Aanvang 09:00 uur.

Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps

Jos, die namens de vakgarage de verantwoording heeft op die dag, zal ons ook weer met raad en daad bijstaan. Het is de bedoeling dat we een DS op die dag door de Technische Commissie laten keuren waarbij de staat van de auto met betrekking tot veiligheid wordt beoordeeld. Mocht een ieder ook zijn of haar auto willen laten keuren, laat dat dan weten aan Hein Tils via zijn e-mailadres : HEINTILS@HOTMAIL.COM

Hein stelt ook samen met de TC-mannen een lijst op van deelnemers die een reparatie willen uitvoeren aan hun auto. De TC neemt dan gereedschap en onderdelen mee. Inmiddels hebben zich al meerdere sleutelkandidaten opgegeven om een reparatie aan hun DS uit te voeren.

Mocht je nu al een sleutel actie aan je auto willen doen onder leiding van de TC, dan kan je dat nu al melden via e-mail: regio-zuid@citroeniddsclub.nl
Hein gaat je dan op de lijst zetten van de mensen die op die dag willen sleutelen aan hun ID/DS. Die lijst is van belang in verband met de onderdelen en planning van de dag.

Ik zelf zal voor de koffie en lekkers zorgen zodat je onder het genot van een bakkie de sleutelacties van onze leden kunt volgen. En je hulp, ervaring of kennis kan natuurlijk heel goed van pas komen. En heb je niets te sleutelen? Ook dan ben je erg welkom en ook dan krijg je koffie. Wij zouden het waarderen als jullie ook respons geven over de deelname aan de geplande activiteiten, zodat wij eventueel onze plannen wat aan kunnen passen.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue