Select your language

Bezoek revisiebedrijf Rénard

Zaterdag 15 april gaan we op bezoek bij het revisiebedrijf Rénard in Beneden Leeuwen. Aldaar wordt voor koffie met wat lekkers gezorgd. We kunnen dan onder meer kijken naar een DS die open ligt voor restauratie en revisie.
We verzamelen in museum Soest om 10:30 uur. Zo kunnen we na een kop koffie of thee gezamenlijk een mooie route rijden op weg naar Rénard.

Locatie: Museum Soest, gelegen aan de Steenhoffstraat 46 in Soest.

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze ruimte te lopen.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue