Select your language

Open Kempenrit met Panhardclub

zondag 15 mei

Regio zuid is uitgenodigd door de Panhard-club om mee te doen met de Open Kempenrit. Een jaarlijks terugkerend evenement voor klassieke auto’s dat plaats vindt op en rond de Markt in Eersel.  Na twee jaar afgelasten wegens corona is deze rit nu weer terug. Iedereen met een auto van 30 jaar of ouder kan meedoen.

Autoliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken naar de vaak prachtig gerestaureerde klassiekers en een praatje maken met de eigenaren die vol zitten met verhalen over de geschiedenis en de avonturen die ze hebben beleefd met hun oldtimer. Eventueel kan ook een rondje meegereden worden. De Automobielclub Kempisch Klassiek is een vereniging van autoliefhebbers in de breedste zin van het woord. Van ervaren sleutelaars tot hobbyisten met een steeksleutel, van Pietje Precies tot Franse slag. Samen genieten ze van hun hobby en helpen ze elkaar vooruit. De Open Kempenrit is speciaal bedoeld voor contacten tussen liefhebbers en eigenaren van klassieke auto’s en oldtimers, het bewonderen van elkaars auto’s, het delen van de passie en het uitwisselen van ideeën en kennis met liefhebbers uit de wijde omtrek. Of het je nu met een oud Fiatje of een klassieke Ferrari komt, iedereen is welkom en gelijk.

De rit is niet lang (ongeveer 65km.) en vooral bedoeld om het hele veld in beweging te zien. Het concours is er om de meest originele combinatie van auto en bijbehorende deelnemers te kiezen. Het gaat vooral om de happening, de prijzen zijn slechts bijzaak.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit (zondag 15 mei 2022)

9:30 – 11:00 uur: aankomst, opstellen auto’s, inschrijven en bijkletsen.
11:00 uur: welkomstwoord en start van de rit
13:00 uur: terug van de rit en opstellen auto’s
13:00 – 14:30 uur: lunch op de Markt
14:00 uur: muziek en concours
15:30 uur: prijsuitreiking en slotwoord
16:30 uur: afsluiting

Deelnemers betalen bij de inschrijving op de Markt in Eersel € 20,- per persoon. Daarvoor krijgen ze koffie, het routeboek en een lunch met een drankje in een van de restaurants op de Markt.
Aanmelden kan, bij voorkeur, per e-mail bij  j.collette@iae.nl of eventueel op de dag zelf.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue