Select your language

Nieuwjaarborrel + lezing Citroën CX

Dinsdag 3 januari 2023
Nieuwjaarsborrel en lezing over de Citroën CX door Michael Buurma

Op deze avond een borrel en een hapje en Michael Buurma, de schrijver van het boek De originele Citroen CX zal een lezing verzorgen met als onderwerp de Citroën CX. Deze Citroën heeft een fraai lijnenspel en ongekend hoog veercomfort. Deze CX past perfect in lijn van zijn voorgangers en opvolgers. Misschien is het wel de meest elegante Citroën? Wilt u meer weten over dit model? Kom dan zeker kijken en luisteren. Deze avond zal ook het boek dat Michael schreef te koop zijn. Met veel oog voor detail wordt in dit boek de creatie en evolutie van de Citroën CX beschreven, per modeljaar, per type en tot in de kleinste details. Kun je nog nagenieten van deze avond.
We zijn te gast bij Gert Huiting waar altijd mooie dingen staan en deze keer in ieder geval ook een mooie Citroën CX, dus kom deze avond zeker.

Aanvang 20.00 uur
Locatie: Snoekwerk
Noorderdiep 102a
7876 CE Valthermond

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue