Select your language

Najaarsrit

Zondag 1 oktober

Najaarsrit georganiseerd door de Snoekenvrienden-Limburg in samenwerking met regio Midden & Zuid-Limburg.

Laurens Ebberink heeft een leuke korte route van ongeveer anderhalf uur gemaakt. Hierdoor is er genoeg ruimte genoeg om onderweg gezellige pauzes te nemen met een geplande stop voor koffie/vlaai/fris bij het openluchtmuseum in en om een originele vakwerkboerderij Nonke Buusjke in de Schinveldse Bossen bij Schinveld.

Nonke Buusjke is een openluchtmuseum, in de volksmond ook wel museumdorp genoemd. Hier kun je bekijken hoe het leven en werken eruit zag rond 1900. Alle gebouwen zijn volledig ingericht met authentieke meubels en gebruiksvoorwerpen die op het Limburgse platteland werden gebruikt. Nonke Buusjke ligt aan de rand van de Schinveldse bossen en ademt de rust en stilte uit die hoort bij de omgeving. Men komt er graag voor een lekkere kop koffie, vlaai uit de Sjansenoven en een rondleiding door een van de gidsen. Kijk hoe mooi Nonke Buusjke is in al zijn eenvoud. Nonke Buusjke beschikt over een ruime parkeergelegenheid en is toegankelijk voor gehandicapten.

Ter afsluiting van de dag is er nog voor hen die dit willen een diner, locatie nog niet bekent. Alle kosten, rondleiding, consumpties, eventueel diner ed. zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse afgerekend te worden.

Aanmelden
Liefst per e-mail uiterlijk vrijdag 29 september bij Leo van Valen (snoekenvrienden-limburg@ziggo.nl) met opgave van:

  • naam
  • aantal personen
  • deelname rondleiding
  • deelname diner
  • Route en alle benodigde info ontvang je ruim van te voren per e-mail na je aanmelding.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue