Select your language

Lezing roestpreventie

Maandag 13 maart

Lezing Egbert Meeter uit de regio West over roestpreventie

Een Citroën DS is geen goedkope auto in onderhoud, maar alle techniek is te vervangen. Een duur grapje wordt het pas echt als je DS flink gaat roesten. Plaatwerk vervangen en spuitwerk vergt lang oefenen en is vakwerk. Bij de aankoop van een Citroën ID/DS is dat dan ook wat de doorslag moet geven, komt er een omvangrijke restauratie aan?

Er is de mogelijkheid voor wie dat wil is er vooraf een gezellig diner. De koffie is gratis bij binnenkomst. Tijdens de pauze is er een vers getapt (alcoholvrij) biertje en na afloop nog even napraten.
Wil je mee eten (vlees, vis of vegetarisch), geef dat dan per omgaande aan bij regio-midden-en-zuid-limburg@citroeniddsclub.nl

Locatie: eetcafé Het wapen van Geulle
Hulserstraat 10
6243 BN Geulle

Menu van het Wapen van Geulle
Goulash of kip in een romige tomatensaus, beiden geserveerd met rijst en diverse soorten rauwkost of
tongfilet met warme groente en frites.
Dessert
Apfelstrudel met vanillesaus en een bolletje ijs.
Prijs € 19,50 p.p.

Aanvang
Voor diegenen die komen dineren 18:00 uur.
Voor de anderen gaat de zaal om 19:30 uur open, met gratis koffie/thee bij binnenkomst.
Om 20:00 uur begint de lezing.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue