Select your language

Kampeerweekend met kofferbakverkoop

Eindelijk gaat het weer door: het kampeerweekende met op zondag de kofferbakverkoop. De datum is zoals altijd het eerste weekeinde na Pinksteren. En dus op,zaterdag 11 en zondag 12 juni. Zoals altijd op het terrein van Huub in ‘t Zandt. Huub regelt het weer helemaal zelf.

Locatie: Californischeweg 12 te Grubbenvorst.

Je moet je hiervoor wel vooraf opgeven. Stuur een bericht naar regio-zuid@citroeniddsclub.nl . En geef aan of je komt om te kamperen en/of de BBQ. Ik stuur dan een tikkie en die kun VOORAF voldoen. Voor de BBQ moet je aangeven met hoeveel mensen je aanwezig bent (kinderen tot 12 jaar). In overleg met het regiobestuur organiseren we nog eventueel wat anders, maar daar zijn we nog niet uit.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue