Select your language

Kampeerweekend De Snippert (Groenlo)

Donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei

In de maand mei starten we met een nieuw initiatief. Naast onze rit naar Frankrijk die later in het jaar plaats gaat vinden, zoeken we het nu ook dichterbij huis. Het idee is om met meerdere DS’en naar Groenlo in de Achterhoek te gaan. Michiel en Carole Achterberg zijn clubleden en hebben daar een boerderij die ze tot camping aan het ombouwen zijn. Hoeve De Snippert ligt verscholen in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek, aan de Vredenseweg, tussen Groenlo en Vreden (Duitsland).
Ze hebben regio Zuid uitgenodigd om een (lang) weekeinde daar te verblijven. Het wordt het hemelvaartweekeinde, dus van donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei. Meld je wel zo snel mogelijk aan want er is een beperkt aantal plaatsen. Je kunt daar ook in een B&B verblijven. Dan heb je geen caravan of tent nodig. Stuur een e-mail naar regio-zuid@citroeniddsclub.nl om je aan te melden.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue