Select your language

Kampeerweekeinde Huub in ‘t Zandt

Kofferbakverkoop, BBQ en kamperen bij Huub in ‘t Zandt te Grubbenvorst

Vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni

Beroemd om de gezelligheid, het jaarlijkse kampeerweekeinde in Grubbenvorst bij Huub in ‘t Zandt! Grubbenvorst ligt vlakbij de autobaan bij Venlo, dus snel te bereiken.
Van heinde en verre komen honderden mensen genieten van de ongedwongen sfeer, op zoek naar dat ene missende onderdeel, de bijzondere caravans en meer. Op zaterdagavond is de bekende (beruchte) barbecue, vandaar de mogelijkheid om achter op het terrein te blijven slapen in tent, caravan of camper. Daar staan vaak fraaie exemplaren tussen zoals deze Yvonne Mostard met lantaarndak. Op zondag is de kofferbakverkoop. Iedereen is van harte welkom om daar zijn overtollige onderdelen te verkopen.
Locatie
Californischeweg 12
5971 NV Grubbenvorst (bij Venlo)
Entree: gratis
BBQ en drankjes: op eigen kosten
Kamperen: op eigen kosten. Nadere informatie volgt.
Graag aanmelden voor BBQ en/of kamperen, vóór 6 juni:
marjointzandt@gmail.com

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue