Select your language

Fotowedstrijd en DS-film

Donderdag 9 maart 2023

Fotowedstrijd en een DS-film.
Het adres is Noordervaart 198 in Stompetoren. Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur.

De afgelopen jaren zijn er, behalve tijdens corona, veel evenementen geweest waarop je soms wel honderden DS’en kon zien. Denk bijvoorbeeld aan CitroMobile, Citro-Classica, de Citroën-jubilea in Frankrijk en de voor- en najaarsevenementen van onze club en niet te vergeten de regionale activiteiten. Ik raak daar zelf nooit uitgefotografeerd. Mijn vrouw zegt er inmiddels niets meer van, het is een vriendelijk virus waar ik aan lijd. Het gevolg is wel dat ik over een aardige bibliotheek van DS-foto’s beschik. Het is leuk om deze foto’s te delen op sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Maar je kan ze natuurlijk ook eens aan elkaar presenteren met behulp van een beamer op een groot doek. Dat gaan we met regio Noord-Holland eens proberen. Op donderdag 9 maart 2023 houden we een fotowedstrijd. Tot en met 5 maart kan je hiervoor maximaal 3 foto’s insturen naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. De enige voorwaarde is dat er iets van een Citroën DS op moet staan. Dus ga op zoek in je digitale archief en stuur in die foto’s. Het regiobestuur doet een anonieme voorselectie zodat er per inzender één foto overblijft. We verwachten (en hopen) namelijk dat er veel foto’s ingestuurd worden. Op 9 maart kiezen we dan met elkaar de drie mooiste foto’s uit.
De verkiezing van de DS-foto’s neemt niet de hele avond in beslag. Daarom combineren we dat met het vertonen van een film waarin veel DS’en voorkomen (alle neuzen te zien!).
Het is zowel om te lachen (Louis de Funès) als interessant om de DS te zien figureren op het scherm. Veel kijkplezier dus op 9 maart, kom daarom naar de Noordervaart 198 in Stompetoren. De inloop vanaf 19:45 uur met koffie of thee met wat erbij. We starten om 20:00 uur.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda en de nieuwsbrief van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item toegevoegd wordt. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen.

Loading…
Loading…

Bienvenue