Select your language

Film Hibernatus

Donderdag 16 november

Dan gaan we onder het genot van een lekker hapje en drankje kijken naar de film Hibernatus.Het is een Franse komedie uit 1969 met Louis de Funès in de hoofdrol, geregisseerd door Edouard Molinaro. De film heeft als Nederlandse titel Vriezen We Dood, Dan Vriezen We Dood. Victor Benschop komt ons verblijden met deze komische film met Louis de Funès en heeft alvast de drie DS-ambulanceneuzen gespot in deze film. Hij laat ze ons zeker zien.

Verder is er nog meer moois op de weg te beleven op de beelden uit 1969. Het is prachtig tijdsbeeld van wat er die dagen op straat stond. Dus dat wordt smullen, letterlijk en figuurlijk.
Locatie: Museum Soest, gelegen aan de Steenhoffstraat 46 in Soest.
Aanvang 20:00 uur.

Als je de linker oprit neemt (bordje Gildehuis) vind je parkeerruimte. We nodigen je uit om de prachtige zware deuren van de hoofdingang te nemen om vervolgens via de rechterkant naar onze ruimte te lopen. De deur van het museum sluit om 20:15 uur. Bel aan of klop op het raam, als je later aankomt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden  kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue