Select your language

excursie/lezing reparatie hydraulische onderdelen

Zaterdag 18 november

Brian van Eenennaam van  het bedrijf Citrolique heeft zich gespecialiseerd in reparatie van hydraulische onderdelen. Hij geeft hierover een lezing in Middelburg (!). Hij wilde ook wel naar Boxtel komen om ’s avonds wat te vertellen, maar daar kon hij maar een klein deel van zijn gereedschap laten zien. In zijn werkplaats kun je alles bekijken. Vandaar dat we naar Middelburg gaan.

We vertrekken zaterdag 18 november vanaf de parkeerplaats bij ons stamcafé Becoloth te Boxtel. Let op: in La Bombe Citroën van november staat aangegeven zaterdag 11 november maar dat is dus veranderd in zaterdag 18 november. De route zal ongeveer 150 kilometer lang zijn en twee uur duren. Om 11:00 uur komen we dan aan bij het bedrijf Citrolique van Brian van Eenennaam. Het idee is om met meerdere mensen tegelijk te rijden en de kosten per inzittende te delen. (0,21 cent/km). Je moet jouw eigen lunch en drinken meenemen. Rond 16:00 uur willen we dan weer vertrekken. Je moet je wel opgeven voor deze actie. Dat kan bij regio-zuid@citroeniddsclub.nl. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

We realiseren ons dat het een lange dag wordt: je bent van huis weg vanaf 08:00 uur en komt terug om 18-19:00 uur. En omdat we in regio Zuid begonnen zijn om van een DS-dag een familie-uitje te maken hebben we besloten om de partners ook mee te vragen. Mits er voldoende animo voor is, uiteraard. Die kunnen dan in Middelburg winkelen en koffie (of iets sterkers) drinken. Middelburg is een mooie historische stad. Daar is van alles te zien. En als we in Boxtel terug komen zouden we daar met z’n allen wat kunnen eten. Dus geef je op via e-mail en geef aan of je partner mee komt en tenslotte of je daarna mee wilt eten in Boxtel.

Vertrek: vanaf parkeerplaats Rozemarijnstraat te Boxtel om 09:00 uur.
Routebeschrijving via Google Maps

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue