Select your language

Citro-Classica

In het weekeinde van 30 april en 1 mei zaten we met een dilemma: twee evenementen in hetzelfde weekeinde. Het probleem heeft zich echter vanzelf opgelost: CitroExpo in Rosmalen gaat niet door. Wat overblijft is het evenement Citro-Classica. Dit is op vliegveld Twente, Vliegveldweg 345 te Enschede. Hiervoor moet je entree betalen. Kijk even op de website van Citro-Classica.

We vertrekken op beide dagen vanaf de carpoolplaats Ravenstein. Tijdstip van vertrek is 11:00 uur. Je moet je hiervoor wel even aanmelden: regio-zuid@citroeniddsclub.nl

Voor mensen uit Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch rijd je naar Oss/Nijmegen. Voorbij Oss neem je de afslag Ravenstein. Onderaan ga je linksaf en dan zie je links de carpoolplaats liggen. Voor mensen vanuit Venlo is het wat lastiger: Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch – afslag Ravenstein – bij rotonde rechtsaf – bij stoplichten rechtsaf – de carpoolplaats ligt dan aan je rechter hand.

Dit is echter wel een behoorlijk eind om. We houden een maximum snelheid aan van 100 km/uur. In mijn DS staat de teller dan op 120 km/uur! Op een van beide dagen rijd ik zelf ook mee. Waarschijnlijk is dat zaterdag want wij willen daar eigenlijk blijven kamperen. Op zondag zal er ook van deze carpoolplaats verreden worden, maar dan waarschijnlijk zonder organisatie vanuit regio Zuid.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue