Select your language

Bezoek Citrolique in Middelburg

Zaterdag 9 december

In de maand november zouden we eigenlijk naar de firma Citrolique in Middelburg gaan. Brian van Eenennaam is de eigenaar en hij heeft zich gespecialiseerd in de hydraulische onderdelen van de DS en aanverwante auto’s. Ik wil Brian onder de aandacht brengen van de DS-liefhebbers want het is altijd goed dat meerdere monteurs van revisies af weten. Helaas werd ons eerder geplande bezoek op het laatste moment afgezegd omdat Brian corona bleek te hebben. En hij wilde niet dat een aantal oude(re) mannen door hem werden besmet.

We hebben een andere datum geprikt en dat is zaterdag 9 december geworden. We vertrekken vanuit Boxtel, ons thuishonk café Becoloth, Rozemarijnstraat 2. Vertrek hier om 09:00 uur. Je kunt ook aansluiten vanaf Gilze, bij hotel Van der Valk.
Om 11:00 uur worden we bij Citrolique verwacht. Het bezoek is dan tot ongeveer 16:00 uur. We willen er als regio zuid toch een familie-uitje van maken, dus neem je (klein)kinderen en/of vrouw/vriendin/maîtresse mee.
Voor deze laatste hebben we een apart programma: De dames krijgen in Middelburg een minicursus snelshoppen: in totaal 4,5 uur (van 11:00 tot 16:00 uur, minus twee keer een kwartier lopen naar het centrum). Degene die het meeste heeft gekocht en degene die het meeste geld aan cadeaus voor de heren heeft gespendeerd, hebben gewonnen. Daarna hebben we het voornemen om in Hotel Van der Valk te gaan dineren. Neem wel zelf een lunch mee. Brian verzorgt ook wel iets voor tussen de middag, maar je weet maar nooit.
Je moet je wel opgeven bij regio-zuid@citroeniddsclub.nl. Geef daarbij het volgende aan:
⁃ Vertrek je vanuit Boxtel of Gilze of rij je zelf rechtstreeks naar Middelburg.
⁃ Bij slecht weer rijd ik in een Citroën C4 Grand Picasso. Er kunnen in totaal nog vijf mensen meerijden.
⁃ Komt jouw partner ook mee?
⁃ Eet je mee in Hotel Van der Valk in Gilze?

Als je jezelf hebt opgegeven krijg je een e-mail ter bevestiging. Als je geen bevestiging hebt gekregen bel dan even naar de regiocoördinator (06 5343 1313) om te kijken wat er mis is gegaan.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zuid kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zuid aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zuid. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue