Select your language

Citro-Classica 2023 (regio Noord)

Foto’s Rob Hoen

Vrijdag 28 april

De stichting Citro-Classica organiseert voor de Citroën-liefhebber de tweede editie van Citro-Classica van 28 tot en met 30 april 2023. Het evenement zal plaatsvinden op Vliegveld Twenthe te Enschede.
Met regio Noord willen we dit evenement bezoeken. Inschrijven voor dit evenement doe je zelf. We organiseren vanuit het noorden een gezamenlijke rit op vrijdag 28 april naar Citro-Classica.
We hebben twee startplaatsen:
1. Het Hof van Parijs (9403 DA) in Assen om 14:00 uur.
2. De carpoolplaats in Balkbrug aan de Coevorderweg 50 (naast de N28), waar we om 14:50 uur doorrijden naar Vliegveld Twenthe Enschede, Vliegveldweg 345, 7524PT in Enschede.

Kijk verder op de website van Citro-Classica voor verdere informatie en de ticketverkoop.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue