Select your language

Zwaairit/cirkelrit

Zwaaien? Ja, zwaaien!

Zoals bekend gemaakt en ook verwacht, gaat het voorjaarsevenement dit jaar (weer) niet door. Toch is het leuk om elkaar ondanks maatregelen veilig te ontmoeten. Met dank aan de regio Zwolle wordt er op zondag 25 april een zogenaamde zwaairit of cirkelrit georganiseerd van ongeveer 40 kilometer in de driehoek Apeldoorn – Vierhouten – Garderen. Dit houdt in dat een deel van de auto’s het traject rechtsom rijdt en het andere deel linksom. Als er voldoende auto’s deelnemen komt iedereen een flink aantal DS’en tegen. En dan zwaaien en toeteren maar. Kijk onder deze link voor verdere informatie!
De zwaairit start tussen 12:00 en 12:15 uur. Je kunt op verschillende plekken van de route starten. Download hier de ROUTEBESCHRIJVING CIRKELRIT.
Om aan deze rit een extra tintje vanuit onze eigen regio te geven, organiseren we een rit vanaf Amsterdam naar het startpunt. Het is hoe dan ook leuk elkaar als regioleden weer te zien en te spreken en dan achter elkaar naar het startpunt te rijden. We vertrekken om 10:00 uur van de parkeerplaats bij de KFC aan de Tafelbergweg, postcode 1105BN.

Loading…
Loading…

Bienvenue