Select your language

Veelgestelde vragen

Zie je “Prijs enkel zichtbaar voor leden”? Het is nodig om in te loggen met je lidnummer en wachtwoord. Als je een nieuw wachtwoord nodig hebt dan kan je dat aangeven in het inlogscherm.

Kan je het gewenste artikel niet vinden? Niet alle artikelen in ons assortiment kunnen online worden besteld. Neem alsjeblieft contact met ons op via clubwinkel@citroeniddsclub.nl.

Heb je advies nodig bij het vinden van het juiste artikel? Neem alsjeblieft contact met ons op via clubwinkel@citroeniddsclub.nl.

• Als je hebt gekozen voor afhalen op afspraak, geef dit dan aan bij je bestelling of neem contact met ons op via clubwinkel@citroeniddsclub.nl. Als we een dergelijk bericht niet ontvangen dan nemen we zelf contact met je op.

• Wil je liever op een andere manier bestellen of betalen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via clubwinkel@citroeniddsclub.nl.

• Voor bezoekadres, postadres en factuuradres zie deze pagina.

• Hou er alsjeblieft rekening mee dat prijzen kunnen wijzigen zonder vooraankondiging, tijdelijk uitverkocht kunnen zijn en in een uitzonderlijk geval niet meer verkrijgbaar zijn.

Goed idee voor een nieuw artikel? Altijd welkom! neem alsjeblieft contact met ons op via clubwinkel@citroeniddsclub.nl.

Terug naar de clubwinkel

Clubwinkel menu

Welkom in de clubwinkel!
Op zoek naar een reparatiehandboek, het instructieboekje voor jouw ID of DS, een mooi T-shirt of cadeautje? Dit is de plek!

We zijn continu bezig nieuwe artikelen te zoeken en maken, kom dus vooral snel nog eens kijken.

Winkelmand

Loading…
Loading…

Bienvenue