Select your language

Voorjaarsrit met asperges

Start: De Graasj Remunj, Knevelsgraafstraat 21 Roermond.
Een bijzondere locatie in het centrum van Roermond met een eigen, afgesloten, parkeerterrein. Bezoek hun website voor meer informatie.

Hier worden we om 12:00 uur verwacht. Er is een aparte ruimte voor ons gereserveerd en men kan hier ook een lunch bestellen. In De Graasj werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Dus: meld je deelname voor deze voorjaarsrit aan bij Theo en Marianne Meeks.

Tussen 12:30 en 13:00 uur willen we vertrekken voor een rit van 111 kilometer lang die ons via mooie wegen -onder meer door Nationaal Park de Maasduinen – naar Brüxken (zo’n 8 km oostelijk van Venlo) in Duitsland zal voeren. Het is een verrassende route die uitermate geschikt is voor onze DS’en met heerlijke lange wegen door het Noord-Limburgse landschap. Onderweg zullen we twee keer met het veer de Maas oversteken. Bij de tweede oversteek zijn leuke horecagelegenheden met terras en uitzicht op de Maas. In Brüxken eindigt de route bij Spargelhof Pasch (geen gewoon restaurant!) waar we vanaf 17:30 uur terecht kunnen en waar de liefhebbers een overheerlijke aspergemaaltijd kunnen bestellen.

Benieuwd naar hun gerechten en prijzen? Kijk op www.spargelhof-pasch.de

Het is wel nodig je reservering voor een aspergemaaltijd op uiterlijk woensdag 23 mei bij Theo en Marianne te melden. Geen liefhebber van asperges? Dan nemen we hier bij Spargelhof Pasch afscheid. Terug rijden gebeurd op eigen initiatief.

Theo & Marianne Meeks
043-3646090
ktmmc@planet.nl

 

 

Loading…
Loading…

Bienvenue