Select your language

Voorjaarsrit van de Citroën ID/DS Snoekenvrienden Limburg

Dit jaar wordt de voorjaarsrit van van de Citroën ID-DS Snoekenvrienden-Limburg georganiseerd door Theo en Marian Meeks, waarvoor onze hartelijke dank.

Het vertrekpunt is vanaf Herberg Oud Holset in Holset (nabij Vaals). Dit is ook het eindpunt van de rit. Wij zijn daar welkom vanaf 9 uur ’s morgens. Er is de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een stevig ontbijt of soep te nuttigen, je moet dit wel vooraf zelf bij de Herberg Oud Holset bestellen en wel uiterlijk op vrijdag 29 mei.
Voor mensen die van veraf komen is er ook een mogelijkheid om te overnachten in deze gezellige ambiance, reserveer tijdig. Achterom de Herberg is een grote parkeerplaats voor zeker 50 voertuigen. Er zijn twee terrassen, een aan de voorkant en een grotere achterom bij de parkeerplaats.

Wij vertrekken tussen 10 en 11 uur, uitgebreide routebeschrijvingen zijn beschikbaar. We gaan via België  de Duitse Eifel in. De lengte van de rit zal om en nabij de 150 kilometer zijn.

Aanmelden bij Theo via mail ktmmc@planet.nl of zijn WhatsApp: 06 4382 0826 o.v.v. naam en aantal personen.

SVP NIET AANMELDEN VIA ONZE GROEPSAPP “CITROEN SNOEKENVRIENDEN”.

Theo en Marian kennende wordt dit weer een fantastische tourrit, zonnig weer is besteld. Zet deze datum 20 mei alvast in de agenda en meld je aan. Iedereen mag je meenemen, familie, vrienden kennissen enz.

Deze rit gaat samen met regio zuid van de Citroën ID/DS Club Nederland. Er zijn geen inschrijfkosten aan verbonden. Alle verteer en gemaakte kosten zijn voor eigen rekening.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue