updates uit de regio

Komend najaar wordt onze fantastische website nóg completer. Het nieuws uit uw eigen regio, bijvoorbeeld over op stapel staande regio-avonden, lezingen, sleuteldagen en was dies meer zij, moet u nu vaak vernemen via La Bombe Citroën of via regionale mailings en nieuwsbrieven. Vanaf 1 oktober a.s. krijgt ook het regionieuws een eigen plaatsje op de website, zodat u altijd snel toegang heeft tot de laatste informatie over activiteiten in uw eigen streek. Alle regio-informatie wordt via de officiële club-kanalen gecommuniceerd naar de leden.

Het wordt u zelfs nog makkelijker gemaakt om op de hoogte te blijven, want zodra er in uw regio iets te gebeuren staat, krijgen de leden waarvan het e-mailadres bij ons bekend is automatisch een herinnering in hun mailbox, dat er voor u interessante, nieuwe informatie op de website staat. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en van de activiteiten van de club in uw meest nabije omgeving. Stelt u geen prijs op een e-mailalert uit uw eigen regio, dan kunt u zich te allen tijde ook heel gemakkelijk weer afmelden.
Overigens, via de knop abonneren bovenaan deze pagina krijgt u automatisch updates over uw regio of andere rubrieken waar u zich voor ingeschreven heeft.
Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
Loading…
Loading…

Bienvenue