Select your language

Tweedaagse cursus Hydraulique

NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ!

Tweedaagse Cursus Hydraulique in onze clublocatie in Tull en ‘t Waal

Op zaterdag 22 september en zaterdag 29 september a.s. organiseert de Technische Commissie opnieuw een cursus Hydraulique.

Ook ‘t gevoel dat uw auto wat stug in de benen is? Te lage druk in de veerbollen kan daarvan een reden zijn. Of verbeeldt u het zich nou? Zeker is; meten is weten! Een van de meest unieke aspecten aan onze ID’s en DS’en is het hydraulisch systeem. Wie wil daar nou niet het fijne van weten?

Meer inzicht krijgen in het onderhoud, de afstellingen en mogelijke storingen van de hydrauliek? In de tweedaagse technische cursus Hydraulique leert u alles over dit unieke systeem van de Citroën ID en DS, door middel van duidelijke presentaties, het ruim 100 pagina’s tellende cursusboek, opengewerkte onderdelen en het volledig werkend 1 op 1 hydraulisch model. Natuurlijk is er ook ruimte om stil te staan bij de verschillen die er bestaan tussen de diverse modellen en bouwjaren.

De kosten van deze tweedaagse cursus bedragen € 75,– per persoon, inclusief twee lunches en het cursusboek, dat na afloop als een onmisbaar naslagwerk dient. Ook voor koffie, thee en drankjes gedurende de cursusdagen wordt gezorgd.

Locatie: onze clublocatie in Tull en ’t Waal. Ontvangst met koffie om 09:30 uur. Rond 16:00 uur ronden we iedere cursusdag af.

Aanmelden kan via e-mail: technischecommissie@citroeniddsclub.nl.

Na inschrijving ontvangt u per e-mail alle details. De cursus is inclusief lunch, dus boterhammen meenemen is niet nodig. De inschrijfkosten dienen vooraf te worden voldaan. Twee heel leervolle, maar vooral ook gezellige dagen! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Technische Commissie ID/DS Club Nederland

Opgave en informatie via e-mail: technischecommissie@citroeniddsclub.nl

Loading…
Loading…

Bienvenue