Select your language

Toertocht door Drenthe

Zondag 8 oktober 2023
Toertocht door Drenthe, een rit langs enkele productielocaties van WMD drinkwater.

Altijd al eens willen weten hoe het waterbedrijf van Drenthe drinkwater maakt? Kom dan deze keer meerijden in een toertocht, waarbij je vooraf van clublid André Wierda van alles leert over hoe dat water wordt gewonnen, gezuiverd en hoe het bij jou als drinkwater uit de kraan komt. We rijden langs enkele productielocaties in Drenthe en maken ook nog een wandelingetje door een drinkwaterwingebied.
De ontvangst is aan de A.H.G. Fokkerstraat 22 in Assen. Daar staat koffie en thee voor ons klaar en krijgen we een toelichting over wat de WMD doet en wat er bij waterwinning en levering komt kijken. Daarna rijden we een leuke toertocht door Drenthe.

Aanvang: 13:00 uur.
Locatie: WMD drinkwater distributiecentrum
A.H.G. Fokkerstraat 22
9403 AP in Assen

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue