Select your language

Toerrit Regio West

Toerrit, zondag 4 oktober 2020

De rit vangt aan vanaf het ambachtelijk timmerbedrijf (Vlamings Houtwerk) van een van onze leden/organisatoren te Zoeterwoude Rijndijk. We zorgen voor een tussenstop met koffie/thee/fris.
Ontvangst (vanaf): 12:15 uur, adres Produktieweg 16c 2382PB Zoeterwoude Rijndijk. Bij aankomst zie je een DS bij de ingang staan als herkenningspunt! Er is ruime parkeermogelijkheid.

Aanvangstijd rit: 13:00 uur.
Bij aanvang van de rit krijgt ieder een beschrijving van de route, die ongeveer 65 kilometer lang is.

De geschatte eindtijd bij aankomstpunt is circa 16:30 uur (het aankomstadres is Ghoybos 1 2374 BX Oud Ade waar ook een pannenkoekenboerderij zit, mocht je trek hebben).

We hopen op een goede opkomst (bevestig je deelname bij voorkeur even via dit mailadres: regio-west@citroeniddsclub.nl). Het is een prima gelegenheid je snoek nog wat kilometers te laten maken voordat de winter invalt! Het is gemakkelijk als je een meerijder hebt, die de (eenvoudige) route-instructies opleest.

De tourrit kan goed gehouden worden binnen de maatregelen tegen COVID-19, waarbij een ieders medewerking en oplettendheid om zich aan de regels te houden natuurlijk belangrijk is.

Regioteam West

Loading…
Loading…

Bienvenue