Select your language

Toerrit naar Visscher Classique

Zondag 23 april 2023

Regio West en Noord-Holland organiseren een bezoek aan het museum Visscher Classique, inclusief een mooie toerrit er naar toe.
We verzamelen ’s ochtends op het adres Produktieweg 16C in Zoeterwoude-Rijndijk (Vlamings Houtwerk). Tussen 10:00 en 10:30 uur vertrekken we daar. Je krijgt dan ook de routebeschrijving uitgereikt. Er is natuurlijk ook weer een GPX-file beschikbaar, stuur hiervoor een e-mail naar regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl. Via een mooie route met veel kleine weggetjes en een lunchstop in Fort Everdingen worden we ’s middags ontvangen door Henk Visscher in zijn mooie museum. Bij Fort Everdingen is een beperkte catering aanwezig. Naast koffie/thee en appeltaart zijn er ook tosti’s en broodjes. Bij minder weer (geen terrasweer) kunnen we voor het fort parkeren en anders op de ernaast liggende parkeerplaats.

De kosten voor entree bij museum Visscher Classique bedragen €12,- per persoon (kinderen tot 8 jaar gratis, jeugd 8 tot 18 jaar €8,-. (Museumjaarkaart nog niet mogelijk)
Om opstoppingen bij de (enige) pinautomaat te voorkomen hebben we, in overleg met het museum, ervoor gekozen dat je je vooraf aanmeldt via e-mailadres regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl (voor zowel regio West en Noord-Hollland).
– Geef in je e-mail aan met hoeveel personen je komt (volwassenen, kinderen).
– Voor de toegang tot het museum maak je het verschuldigde bedrag voor 23 april over naar NL98 ABNA 0433 9827 13 ten name van Citroën ID/DS Club Nederland, bij de omschrijving graag vermelden ’museum Visscher Classique’. Je kan dan naar binnen onder vertoning van je Citroën ID/DS clubpas. Wij zorgen dan voor de betaling aan het museum. In het museum is ook een bar aanwezig voor een drankje of iets lekkers, dit moet je wel zelf afrekenen.

Verder maken we je er attent op dat het vestingstadje Buren zeer de moeite waard is om te bezoeken, zie hiervoor ook de website. Het stadje ligt op loopafstand van het museum.

Contactpersoon regio West
Ruud Heskes, 06 4893 0696 of e-mail regio-west@Citroeniddsclub.nl

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda en de nieuwsbrief van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item toegevoegd wordt. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue