Select your language

Toerrit met Panhard

We gaan zondag 20 mei aansluiten bij een toerrit van de Panhard club ter gelegenheid van de jubileumviering in het kader van hun 50-jarige bestaan als club, waarmee ze dan ook de oudste autoclub van Nederland zijn. Diegenen die wat meer bekend zijn met de historie van het merk Citroën, weten dat Citroën en Panhard onlosmakelijk zijn verbonden aan elkaar, al was het niet een verhouding van louter liefde.

In een eerdere lezing bij Regio Midden hebben we daar uitgebreid bij stil gestaan. De bijzondere technische innovaties van Panhard, waaronder bijvoorbeeld de ontwikkeling van de schuivenmotor tonen aan dat het waardige tijdsgenoten zijn van het ons vertrouwde merk Citroën. Een memorabele dag, niet alleen om ongeveer 100 unieke en zeldzame Panhards te bewonderen vanuit de hele wereld (Scandinavië, Italie, Engeland, Duitsland, Frankrijk, et cetera), maar vooral ook om te genieten van je eigen voiture als deelgenoot van ons bijzonder cultureel erfgoed uit Frankrijk. Vanzelfsprekend heten we deelnemers uit andere regio’s ook van harte welkom! Wel even de auto poetsen, want je weet maar nooit welke aandacht er van de media komt. 

We verzamelen om 11:00 uur op Landgoed Zonheuvel te Doorn aan de Amersfoortseweg 98. Voor parkeergelegenheid voor onze Citroëns is gezorgd. Na een uurtje rondstruinen, wellicht mooie plaatjes schieten, vertrekken vanaf 12:00 uur de eerste equipes van 15 auto’s per keer. Voor een uitgebreide routebeschrijving wordt gezorgd. Ook zullen de deelnemers een aandenken van deze bijzondere dag ontvangen. Voor de lunch vragen we jullie deze zelf te verzorgen. De rit is ongeveer 100 kilometer en zal in een ontspannen en vrijblijvend karakter verlopen (het staat je vrij om zelf een mooie lunchstop in te lassen).

Wil je deelnemen? Voor de organisatie verzoeken we je dan voor uiterlijk 12 mei aan te melden bij Regio Midden via regio-midden@citroeniddsclub.nl

Voor meer achtergrondinformatie verwijzen we naar de website van de Panhard club

Dit is na de winterstop toch de meest ideale en unieke gelegenheid is om weer van je ID of DS te genieten?

Regio Midden

Loading…
Loading…

Bienvenue