Select your language

Spieren voor Spieren Rally 4 juni 2022

Spieren voor Spieren Rally
Zaterdag 4 juni 2022
schrijf nu in, voor het goede doel!

De Spieren voor Spieren Rally 2022 geeft vol gas! De voorbereidingen voor de zevende editie van de zeer populaire rally zijn in volle gang. Het evenement, met start in het centrum van Gorssel (OV), wordt dit jaar verreden op 4 juni 2022. De inschrijving voor deze uitdagende en zeer gezellige rally voor het goede doel is geopend.

De rally wordt ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel. Vorig jaar bracht de rally – midden in de pandemie – nog een mooi bedrag op van €12.000. Dit jaar mikt de organisatie op een nog hoger bedrag, dat volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.
De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en laagdrempelig evenement waaraan behalve ervaren rijders ook beginnende (soms zeer jonge) talenten deelnemen. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s, waaronder veel cabrio’s.

Pittig en uitdagend

Het team van RallyControl (Jaap Jongman) heeft weer een bijzondere rit uitgezet, startend in hartje Gorssel. Pittig in de sportklasse voor de ervaren rijders, uitdagend voor deelnemers in de tourklasse.
Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven excl. BTW) per équipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie en inschrijven op www.spierenvoorspierenrally.nl.

Over Rotary Gorssel

Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.

 

Loading…
Loading…

Bienvenue