Select your language

sleuteldag

Zaterdag 25 mei

Het is weer de laatste zaterdag van de maand en dus kan er weer gesleuteld worden onder het genot van een kop koffie en de vakkennis van alle aanwezigen. Je rijdt weer met een tevreden gevoel naar huis als je vering weer werkt, je wielen weer recht staan, je uitlaat niet meer lekt, je verlichting weer werkt, enzovoorts.

Locatie
Nijverheidsstraat 18 Uden
Dat is op het industrieterrein ten zuidoosten van Uden tegen het dorp Volkel aan (Noord-Brabant).

Aanvang 10:00 uur.

Op de Nijverheidsstraat moet geparkeerd worden waarna incidenteel de auto die aan de beurt is via de zijweg langs het pand naar de ingang kan komen. Het sleutelen geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid en risico. Ter plaatse dient men hiervoor een formulier te ondertekenen.

Om organisatorische reden wordt verwacht dat je je uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan het sletelen telefonisch aanmeldt bij sleutelcoördinator Frans Ledoux (06 18338677) en bij geen gehoor bij Jan Epskamp (026 4722906).

Zoals gebruikelijk dient men te sleutelen met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelen dient eenieder ook zelf voor een drinkbeker te zorgen en voor de afvoer van vloeistoffen en oude onderdelen. Laat de ter beschikking gestelde ruimte minstens zo schoon achter als je hem
aantreft.

Loading…
Loading…

Bienvenue