Select your language

Sleuteldag

Zaterdag 30 maart

Er kan weer gesleuteld worden. Omringd door collega-liefhebbers breng jij jouw DS weer in optimale conditie.

Aanvang 10:00 uur

Locatie
Nijverheidsstraat 18
Uden

Deze locatie is gelegen op het industrieterrein ten zuidoosten van Uden tegen het dorp Volkel aan (Noord-Brabant).

Op de Nijverheidsstraat moet geparkeerd worden waarna de auto die aan de beurt is via de zijweg langs het pand naar de ingang kan komen. Het sleutelen geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid en risico. Ter plaatse dient men hiervoor een formulier te ondertekenen.

Om organisatorische reden wordt verwacht dat je je uiterlijk vrijdag, voorafgaand aan de sleuteldag telefonisch aanmeldt bij sleutelcoördinator Frans Ledoux (06 1833 8677) of bij Jan Epskamp (026 4722 906).

Zoals gebruikelijk dient men te sleutelen met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelen dient een ieder ook zelf voor een drinkbeker, schoonmaakspullen en afvoer van vloeistoffen, oude onderdelen en dergelijke te
zorgen.
We sleutelen in een privéruimte, dus laat deze minstens zo schoon achter als je hem aangetroffen hebt.

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue