Select your language

Sleuteldag

Zaterdag 28 oktober

Dan is er weer een regio-sleuteldag, Door de aanwezigheid van twee bruggen is dit een ideale mogelijkheid om aan je ID/DS te kunnen werken. Tips en technische adviezen zijn gratis en aanwezig in overvloed. Of kom gewoon voor de gezelligheid bij een kopje koffie.

Het adres van de sleuteldag is:
Nijverheidsstraat 18 in Uden en is gelegen op het industrieterrein ten zuidoosten van Uden tegen het dorp Volkel aan (Noord-Brabant).

Navigatie via Google Maps

Aanvang 10:00 uur

Op de Nijverheidsstraat moet geparkeerd worden waarna incidenteel de wagen die aan de beurt is via de zijweg langs het pand naar de ingang kan komen. Het sleutelen geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid en risico. Ter plaatse dient men hiervoor een formulier te ondertekenen.

Om organisatorische reden wordt verwacht dat je je uiterlijk vrijdag de 27e telefonisch aanmeldt bij sleutelcoördinator Frans Ledoux (06 1833 8677) en bij geen gehoor bij Jan Epskamp (026 4722 906). Zoals gebruikelijk dient men te sleutelen met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelen dient eenieder ook zelf voor een drinkbeker te zorgen. Laat de ter beschikking gestelde ruimte minstens zo schoon achter als je hem aantreft en denk aan een kleine bijdrage voor de koffie.
Tot zaterdag!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue