Select your language

Sleuteldag

Zaterdag 29 oktober

We zijn welkom vanaf 10:00 uur.
Locatie:
Nijverheidsstraat 18
5405AJ Uden

Dit is gelegen op het industrieterrein ten zuidoosten van Uden tegen het dorp Volkel aan (Noord-Brabant).
Je parkeert op de Nijverheidsstraat (dus niet bij nummer 18 voor de poort) en de auto die aan de beurt is kan via de zijweg langs het pand naar de ingang kan komen.
Het sleutelen geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid en risico. Ter plaatse dient men hiervoor een formulier te ondertekenen.

Om organisatorische reden wordt verwacht dat je je uiterlijk vrijdag de 23e telefonisch aanmeldt bij sleutelcoördinator Jan Epskamp. Telefoon: 026 4722 906.
Zoals gebruikelijk dient men te sleutelen met eigen gereedschap. Naast de te gebruiken onderdelen dient eenieder ook zelf voor een drinkbeker te zorgen. Denk er ook aan dat je de garage minsten net zo schoon achter laat zoals je hem aantreft (bij vuile klussen: neem schoonmaakspullen mee).

Tot zaterdag de 29e!

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Arnhem kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Arnhem aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Arnhem. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue