Select your language

Sleuteldag

Op zaterdag 13 november is er een sleuteldag. Je bent welkom tussen 10:00 en 16:00 uur bij Vakgarage Boxtel aan de Havervelden 6 te Boxtel. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Technische Commissie van de Citroën ID/DS Club Nederland, die ons met raad en daad bij het sleutelen terzijde zal staan.
Je kunt bijvoorbeeld zelf een 10.000km beurt doen (olie verversen, kleppen stellen, bougies vervangen, doorsmeren, et cetera) of zelf een keer de hydraulische of versnellingsbakolie vervangen. Of zelf een kapotte lekzak vernieuwen, een scheef hangende deur recht hangen of iets waar je al langer tegen aan hikt en niet goed weet hoe je dat moet aan pakken. Ook is het mogelijk samen een technische inspectie te doen zodat je weet waar je op moet letten of in het komende winterseizoen aan zou kunnen werken. Wel zo handig nu dat de auto niet meer door een APK keurmeesters hoeft te worden bekeken.

Als je wilt komen sleutelen, moet je jezelf wel even aanmelden. Geef aan of je al dan niet een brug nodig hebt, kun je het klusje zelf of wil je graag hulp van een expert. Of wil je zeker van zijn dat een essentieel onderdeel aanwezig is. Dit kan via een mailtje naar heintils@hotmail.com. Je kunt natuurlijk ook komen voor informatie, voorlichting of gewoon voor de gezelligheid.

Loading…
Loading…

Bienvenue