Select your language

Toerrit van Stoomgemaal naar Stoomtram

Zondag 21 april 2024

Toerrit van Stoomgemaal naar Stoomtram
We vertrekken om 10:30 uur vanaf het Nederlands Stoommachinemuseum (Oosterdijk 4, 1671 HJ Medemblik) voor een rondrit door West-Friesland. We rijden rond het traject en langs de stations van museumstoomtram Hoorn – Medemblik. Er is voldoende tijd voor een (foto-)stop onderweg. Het eindpunt is tramstation Hoorn (Van Dedemstraat 8, 1624 NN Hoorn), waar we een rondleiding krijgen in de museumwerkplaats en het locomotievendepot. Onderweg is er de mogelijkheid om te lunchen bij restaurant Robacher’s Watermolen (Hauwert 112, 1691 EK Hauwert). De kosten daarvoor zijn € 10,- per persoon en dit wordt op locatie verrekend. De toegangsprijs voor het museum is € 6,- te voldoen aan de deur, met een Museumkaart heb je gratis toegang!
Aanmelden voor deze toerrit en rondleiding kan via regio-noord-holland@citroeniddsclub.nl Geef aan met hoeveel deelnemers je komt en of je wilt lunchen bij Robachers. Het maximaal aantal deelnemers is 30 en de sluitingsdatum is 14 april 2024.

Locatie
Start
Nederlands Stoommachinemuseum
Oosterdijk 4 Medemblik
Eindpunt
Tramstation Hoorn
Van Dedemstraat 8 Hoorn

Aanvang 10:30 uur

Abonneren op updates

Leden van de regio Noord-Holland kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Noord-Holland aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Noord-Holland. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue