Select your language

Rit en kampeerweekend

30 april en 1 mei: Kampeerweekend en rit naar Citro-Classica 2022

  • Dit is je kans om je fraaie combi DS en oldtimercaravan, vouwwagen of tent te showen!
  • Een goedkoper combi-ticket voor kampeerders is mogelijk.

Voor de leden van regio Midden- en Zuid-Limburg organiseren we een rit er naar toe met bijzondere tussenstop, andere regio’s ook welkom natuurlijk! Heb je geen zin om in colonne te rijden? Geen probleem; gezellig als we elkaar op het festival ontmoeten. De totale afstand is 260km, dus is het leuk om onderweg ook eens te stoppen.
We vertrekken individueel of in groepjes, rijden het eerste stuk efficiënt over de snelweg en verzamelen om 10:00 uur bij van der Valk in Venlo (Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo). Maastricht – Venlo is ongeveer een uur rijden. Aldaar is gelegenheid tot koffie en thee met of zonder vlaai op eigen kosten.
Van daaruit vertrekken we rond 11:00 uur om achter elkaar een mooie route binnendoor te rijden naar Enschede, met een bijzondere tussenstop!
Rond 12:00 uur lunchen we in de Romeinse herberg in Xanten. In de klassieke oudheid was deze stad één van de belangrijkste steden in de Germaanse provincies van Rome. In de bloeiperiode van de Colonia leefden er meer dan tienduizend mensen in de stad.
Om 15:00 uur vertrekken we uit Xanten waarna het nog ongeveer anderhalf uur rijden is naar het festival Citro-Classica. Rond 16:30 uur lessen we daar even onze eerste dorst en zetten daarna de tenten, caravans of campers klaar om na een heerlijke BBQ en wilde Twentse nacht heerlijk in je eigen bedje te kunnen rollen.
De strip waarop het festival plaats vindt mogen we slechts één keer als groep met auto’s, et cetera oversteken.

Zondagmiddag rijdt een deel terug naar Limburg, een ander deel maakt er een weekje of meer vakantie van. Het is natuurlijk ook een prachtige regio.

Een ticket voor het weekend kost € 27,50. De camping kost € 19,-  voor een tent (drie dagen) en € 39,- voor een caravan/camper (3 dagen). We zullen een gezamenlijke plek reserveren. Wil je liever overnachten in een hotel dan staan op de website diverse hotels genoemd.
Het BBQ-buffet op zaterdagavond kost € 19,50. Het ontbijt op zondagochtend kost € 7,50. Tickets boeken € 2,-.

Citro-Classica biedt leden van de Citroën ID/DS Club Nederland een combiticket aan voor twee personen:

Campingplek inclusief BBQ, ontbijt en entrée
Voor caravan met 2 personen € 140,- totaal
Voor tent met 2 personen € 120,- totaal
Scheelt je weer € 12,-.

Voorwaarde voor de groep: graag bij aankomst iedereen tegelijk naar de camping terrein en zondag ook weer iedereen tegelijk weer van het terrein eraf in verband met de overgang op de strip.

Ga hier naar de website van Citro-Classica.

Locatie
Vliegveld Twente
Enschede
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede

Abonneren op regio-updates

Leden van de regio Midden- en Zuid-Limburg kunnen zich abonneren op updates van de agenda van regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Midden- en Zuid-Limburg aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Midden- en Zuid-Limburg. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue