Select your language

Cirkelrit

Eindelijk is het dan zover: een landelijke voorjaarsrit op zondag 25 april! Vorige jaren ging de rit altijd naar een vast punt waar dan gezellig met iedereen weer contact gelegd kon worden. Dit jaar gaat het natuurlijk vanwege de corona wat anders. Er wordt een cirkelrit georganiseerd. Dat betekent dat we naar de ‘cirkel‘ rijden. Deze cirkel begint voor ons bij Garderen. We vertrekken daar om 12:00 uur. De helft van ons rijdt met de klok mee en de andere helft rijdt tegen de klok in. De verdeling wordt gemaakt door de organisatie.
Alle regio’s doen dit en zo komen we dus minimaal de helft van de DS-sen tegen. Aangekomen op het eindpunt draaien we om en rijden de rit in omgekeerde richting. We verwachten natuurlijk dat iedereen even naar elkaar zwaait of een lichtsignaal geeft. Claxonneren mag natuurlijk niet.
We verzamelen om 10:30 uur vanaf de carpoolplaats in Ravenstein. Ravenstein ligt direct aan de snelweg tussen ‘s Hertogenbosch en Nijmegen, maar natuurlijk nog wel in Brabant uiteraard. Neem de afslag Ravenstein vanaf  ‘s Hertogenbosch of Eindhoven en dan ligt de carpoolplaats direct aan uw linkerzijde. Om 10:45 uur vertrekken van hieruit naar Garderen.

Onnodig misschien om te vermelden, maar we rijden volledig coronaproof. Er mogen vrienden meerijden maar dan wel met een mondkapje (allemaal in die auto). Er zijn geen stops om even gezamenlijk wat te ontspannen. Iedere auto kan individueel wel even pauzeren maar moet zelf alle drank en etenswaren meenemen. Ook op de carpoolplaats mag je niet uitstappen om met elkaar te praten en zorg voor minimaal 1,5 meter afstand.

Meer informatie over deze rit is te vinden onder deze link.

Loading…
Loading…

Bienvenue