Select your language

Regiorit Zuid

Lange tijd hebben we geen gezamenlijke rit meer kunnen rijden in clubverband. Onze voitures willen weer eens ‘en route’. En zelf willen we clubleden weer eens ontmoeten. Zondag 6 juni is er een regiorit, met start in de omgeving van Thorn. Vanaf daar volgen we de Maas en aanliggende plaatsen, om uiteindelijk te eindigen in Sevenum.
Ontspannen rijden is het motto voor deze rit. Een routeboek met eenvoudige aanwijzingen zal bij de start uitgereikt worden. Geen zoekopdrachten onderweg, daarmee dus ook geen prijsuitreiking aan het einde van de middag.

De Coronafactor

We komen er niet omheen, helaas, enkele praktische zaken zullen we samen toch moeten afspreken.

Parkeren, begroeten en ontmoeten

De basisregels van de overheidsmaatregelen zullen we moeten respecteren. Dus de 1,5 meter afstand zullen we aanhouden bij het parkeren van onze auto’s en het begroeten en kennis maken met andere deelnemers. Een mond- neusmasker hanteren naar eigen inzicht, zolang we in de buitenlucht zijn. In openbare ruimtes altijd dragen.

Ontvangst, terrasbezoek en eindlocatie

De mogelijkheden van de horeca met betrekking tot terrasbezoek, binnenbezoek et cetera, zijn beperkt en onzeker. Daardoor is ontvangst met koffie, thee en vlaai geen vanzelfsprekendheid, evenals onderweg een terrasje pakken en bij de eindlocatie naborrelen met een bitterbal. Het advies is dan ook zelf wat proviand mee te nemen: thermoskan met koffie en thee, wat te eten en drinken voor onderweg. Er zijn vele mooie stopplaatsen onderweg om even te pauzeren. Een zelf meegenomen glaasje rosé, of een lekker speciaalbiertje smaakt dan zeker zo goed, alleen de Bob zal het moeten houden bij non-alcoholico.

Ook voor de sanitaire stop is er dezelfde onzekerheid. Bij het eindpunt is er een McDonalds, een KFC en een restaurant waar toiletbezoek doorgaans mogelijk is. Onderweg zal men mogelijk moeten improviseren en een stukje de natuur gaan ontdekken.

Deelname

Opgeven voor deze voorjaarsrit is mogelijk door middel van een e-mail te sturen naar:
a.g.kerkhoff@kpnmail.nl
Vermeld daarbij:
– naam
– woonplaats
– mobiel telefoonnummer
– kenteken
– aantal personen

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Enkele dagen voor 6 juni ontvang je een e-mail met de exacte startlocatie en verzameltijd, et cetera.

Kosten

Vooralsnog zijn er geen kosten. Mocht er tegen die tijd meer mogelijk zijn met eten en drinken ter plekke, dan graag zelf voldoen.

We hopen u graag te zien op 6 juni.

Loading…
Loading…

Bienvenue