Select your language

Geannuleerd: Regiorit naar Easterlittens in Friesland

Geannuleerd wegens gebrek aan belangstelling

De regio Zwolle organiseert een regio-rit op zaterdag 24 september naar Easterlittens in Friesland. Daniël van Aken, die enkele jaren terug bij ons in Oldebroek het een en ander heeft verteld over taxaties, heeft daar in een oud pand zijn nieuwe werk- en taxatieruimte gevestigd. Hij wil ons graag verwelkomen met koffie/thee en oranjekoek. Ook zijn er opnamen voor Autogek-TV, en mogelijk dat de voorzitter van de GS/GSA vereniging die schuin aan de overkant woont, ons een kijkje in zijn domein gunt.
De rit erheen is natuurlijk al mooi, ook de terugrit via de IJsselmeerkust met haar mooie stadjes is prachtig.
Om Daniël in staat te stellen voldoende oranjekoek en goodiebags in te slaan willen we wel heel graag uiterlijk zaterdag 17 september (eerder mag natuurlijk ook) weten of je mee wilt gaan, en met hoeveel personen. Graag even melden via dit  e-mailadres: regio-zwolle@citroeniddsclub.nl
Details over vertrektijd en -plaats volgen nog in de week voor 24 september.

Abonneren op updates

Leden van de regio Zwolle kunnen zich abonneren op updates van de agenda van deze regio. Ga hiervoor naar deze pagina van de website en vink agenda regio Zwolle aan. Dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw item aan de regio-agenda toegevoegd wordt. Hetzelfde kun je doen voor de nieuwsbrief regio Zwolle. Nadat je de vinkjes gezet hebt, afsluiten met aanpassen. Het verzenden van nieuwsbrieven buiten de club om wordt hiermee overbodig.

Loading…
Loading…

Bienvenue