Select your language

Open podium voor onderhoudstips

Locatie: de Bollensleutelclub, Christinastraat 7a, Benthuizen.
Aanvang: 20:00 uur, zaal open 19:30 uur
Koffie staat klaar en is gratis!

We hanteren deze keer een bijzondere opzet: een open podium voor onderhoudstips. De lezing op 20 september krijgt een ander karakter dan u tot nu toe van ons gewend bent: we gaan u vragen een stukje van de lezing zelf te verzorgen!

Het thema van de lezing is: tips voor onderhoud die je zelf kunt uitvoeren. Binnen dit thema kunt u uw eigen ideeën en tips over onderhoud met ons delen, het kan gaan om dingen die u zelf heeft bedacht (‘handigheden’) of die u uitvoert, zodat dit niet door de garage hoeft te worden gedaan. Tips over eenvoudige zaken als het vervangen van lampjes of kleine verbeteringen zijn ook zeer welkom. Kortom, kom met uw onderhoudstips en deel die met uw mede clubleden!

Spelregels: u kunt één onderwerp behandelen, u krijgt hier maximaal 10 minuten voor en we behandelen zes onderwerpen, dus vol is vol!

Aanmelden: Meld u aan op het mailadres van Peter van der Meijden: pvdm63@hotmail.com en laat weten of u uw tips met bijvoorbeeld een Powerpoint-presentatie wilt ondersteunen. Wij zijn heel benieuwd naar de tips, dus als u iets wilt delen laat dat dan snel weten.

Heeft u geen tips te delen maar wel benieuwd naar de diverse tips? Ook dan bent u zoals gebruikelijk ook van harte welkom voor een gezellige avond bij regio West. Kom naar de lezing op 20 september!

Loading…
Loading…

Bienvenue